luni, 18 iulie 2011

Sisteme de incalzire in pardoseala

 

Incalzirea in pardoseala nu este ceva nou!

Incalzirea in pardoseala este placuta si eficienta, dar nu este o inventie noua.
Pentru a beneficia de toate avantajele unui sistem de incalzire prin pardoseala se impune o dimensionare corecta a acestuia.

Potrivita oricarui tip de constructie

Incalzirea cu apa calda functioneaza eficient in orice tip de cladire. Se poate folosi cu succes in locuinte, spitale, biserici, scoli, spatii industriale, depozite.
Nu exista restrictii legate de dimensiunea spatiului de incalzit. Poate fi instalata pe orice structura de planseu, beton, sapa, grinzi, barne. Indiferent de tipul constructiei, LK Systems va poate oferi o solutie.
LK Systems produce cea mai flexibila si rezistenta conducta de tip  PE-Xa (polietilena reticulata prin metoda Ågren) din lume, printr-o tehnologie avansata de fabricatie pe baza de incrucisare moleculara.
Conducta este prevazuta cu o bariera impotriva difuziei oxigenului in sistem si are o durata de viata cel putin egala cu cea a constructiei.
Unul din marele avantaje ale sistemului de incalzire in pardoseala este ca poate fi conectat la orice sursa de caldura. Indiferent de alegerea facuta la un moment dat, acest sistem va functiona la fel daca se schimba sursa de caldura.
Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem cu temperatura joasa de functionare, functioneaza foarte bine cu pompe de caldura, panouri solare, surse de incalzire cu consum redus de energie.

O solutie de incalzire estetica, economica si eficienta

Sistemul de incalzire in pardoseala ofera o senzatie placuta de caldura si confort diferita de sistemul de incalzire cu radiatoare.
Incalzirea in pardoseala are avantaje clare asupra sistemelor conventionale. Intreaga pardoseala se transforma intr-un radiator urias care emana uniform caldura pe toata suprafata camerei.

Contrar unor conceptii gresite, nu ridica praful din camera si este recomandata persoanelor alergice.
Caldura vine din directia ideala, de jos, confortul termic atingandu-se la temperaturi mai joase ale camerelor.
Consumul de combustibil se reduce cu pana la 30%, ceea ce amortizeaza intr-un timp relativ scurt diferenta de cost.

Sistemul LK Sina cu clips 16/20 se instaleaza pe un strat de material izolator,intregul sistem fiind apoi incorporat in sapa.
Sina se fixeaza pe materialul izolator cu ajutorul unor clipsuri din plastic. Conducta de incalzire in pardoseala este usor presata in clipsul de pe sina. Sina cu clips protejeaza si asigura o spatiere corecta a conductei  garantand astfel o emisie uniforma a caldurii. 
Odata instalata conducta, se incorporeaza in sapa intregul ansamblu urmand apoi stratul ales ca pardoseala finita.
• Pentru cladiri noi si renovari
• Ideal pentru plansee de parter preizolate
• Compatibil cu orice tip de pardoseala finita
• Inaltimea sistemului: 0 mm pentru constructii noi, 55 mm pe plansee preizolate
Accesorii
Dincolo de confort, siguranta si economie, sistemul de incalzire aplica anumite principii ingineresti.
Temperatura apei si a camerei sunt reglate cu ajutorul unor dispozitive, pentru a asigura confortul dorit. Consultati instalatorul sau furnizorul sistemelor LK pentru a alege solutia potrivita pentru casa dumneavoastra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu